top of page
IMG-20170204-WA0006.jpg

Astrid Keupers

De keuze om logopedie te studeren was voor mij snel gemaakt. De combinatie van taal en wetenschappen sprak mij enorm aan. Ik behaalde mijn diploma als Master in de logopedische en audiologische wetenschappen aan de KU Leuven in 2010.

In oktober 2010 startte ik als logopediste op het KIDS in Hasselt. Daar begeleid ik kinderen met autisme die daarnaast nog andere ontwikkelings- of leerstoornissen hebben.

Mijn job in het buitengewoon onderwijs heb ik steeds gecombineerd met werken in een multidisciplinaire groepspraktijk. Zo heb ik door de jaren heen heel wat ervaring en kennis opgebouwd, ook door nauwe samenwerking met andere disciplines.

Als logopediste heb ik specifieke interesses waarin ik mij verder heb verdiept en bijgeschoold. Ik volgde onder andere het postgraduaat Autisme (KHLim), het postgraduaat Stem (Thomas More Hogeschool) en verschillende cursussen over manuele facilitatie, oro-myofunctionele therapie en articulatiestoornissen.

Regelmatig volg ik studiedagen in de verschillende logopedische deeldomeinen om mijn kennis en vaardigheden up to date te houden.

In 2020 was het tijd voor de volgende stap en richtte ik mijn eigen praktijk op: Vintro Logopedie!

bottom of page